Ga naar website navigation Ga naar artikel navigatie Ga naar inhoud

De pagina ververst bij het selecteren van een onderwerp.

Sla artikel navigatie over.

Dichtbij onze klanten

Alfa is een brede zakelijke dienstverlener, die duurzaam waarde wil toevoegen voor klanten, medewerkers en samenleving. Wij bieden brede financiële kennis en specialistische branchekennis. Altijd voorbereid op ‘the next big thing’ delen we onze kennis actief, alert op mogelijkheden om onze klanten te versterken. Gemeenschappelijk succes vinden we nou eenmaal mooier dan eigen succes. Ons ondernemerschap kenmerkt zich door de wil om net dat stapje meer te doen. 

Zo waren wij ook in 2020 dichtbij:

  • Onze klanten met een breed palet aan diensten, denk hierbij aan fiscaal juridische dienstverlening, subsidies, salaris en personeel, fusies en overnames.

  • Met Alfa Consultants, het corporate finance team dat klanten ontzorgt op het gebied van fusies, overnames, waarderingen, financiering, subsidies en verduurzaming. Lees hier verder.

  • Met Alfa Salaris & Personeel, de specialisten op het gebied van verloning, salarisadministratie, of duurzame inzetbaarheid van personeel. Lees hier verder.

  • Onze klanten waarbij wij samenstel-werkzaamheden uitvoerden.

  • Onze klanten waarvoor wij assurance-werkzaamheden uitvoerden.

  • Bij de duurzame doeners, vanuit onze nieuwe vestiging op het Arnhemse IPKW.

  • Bij de internationale markt via onze betrokkenheid bij DFK. Lees hier verder.

  • Bij tevreden klanten, zoals terug te zien in onze hoge NPS score.

Dichtbij de ondernemer die impact wil maken

Ook zijn wij in 2020, onder andere via Alfa Consultants, gestart met het nadrukkelijker aanbieden van duurzaamheidsadvisering voor onze klanten. Meer hierover lees je op onze website.

Een aantal van deze duurzaamheidsadviesdiensten hebben al jarenlang een vaste plek in ons dienstenpalet. Met enkele andere onderwerpen, zoals CO2-uitstootberekening en advies rondom duurzaamheidscertificering, hebben we ons dienstenpalet pas recent uitgebreid. Omdat in 2020 de prioriteiten bij veel bedrijven gedomineerd werden door de coronacrisis, hebben we helaas nog niet veel ondernemers kunnen helpen met de recent toegevoegde expertisegebieden. Zonde eigenlijk, omdat duurzaam ondernemen niet alleen goed is voor de samenleving, maar ook gewoon de waarde van je bedrijf verhoogt

Ook in bredere zin richten wij ons nadrukkelijk op ondernemers die impact willen maken en ondersteunen wij graag de ondernemers die duurzaam vooruit willen. We zien dat steeds meer bedrijven behoefte hebben aan – of baat hebben bij – inzicht in hun maatschappelijke impact. Duurzaamheidsverslaggeving wordt daarmee voor steeds meer ondernemingen relevant of verplicht, ook in het mkb. We zien voor ons een actieve rol weggelegd om hen hierin verder te helpen.