Ga naar website navigation Ga naar artikel navigatie Ga naar inhoud

De pagina ververst bij het selecteren van een onderwerp.

Sla artikel navigatie over.

Dichtbij lokaal ondernemerschap

SDG 11: Maak steden en menselijke nederzettingen inclusief, veilig, veerkrachtig en duurzaam.

Lokaal ondernemerschap

Wij geloven dat (lokaal) ondernemerschap de duurzame motor is van de economie. Die motor willen we niet alleen draaiende houden, maar ook krachtiger maken.

Wij leveren een bijdrage aan het maatschappelijk verkeer door betrouwbaarheid toe te voegen aan (financiële) informatie van bedrijven en organisaties. In dat kader ondersteunen we lokale ondernemers, door hen te adviseren met betrekking tot diverse diensten, om hen zo krachtiger te maken. Op die manier proberen wij een bijdrage te leveren aan economisch duurzame steden en gemeenschappen.

Regiobeeld Gorinchem

Dichtbij onze klanten

Dit doen wij door dichtbij onze klanten te zijn. Zoals – en waar – je dat van ons gewend bent. Ook vanuit onze corporate finance specialisten van Alfa Consultants en de salarisspecialisten van Alfa Salaris & Personeel. Maar ook dichtbij de ondernemers die duurzaam impact willen maken en bij de internationale markt. Lees hier verder. Hierbij willen wij ook zelf duurzaam impact maken, daarom zijn wij B Corp.

Dit betekent tevens dat wij niet dichtbij maar middenin de lokale samenleving staan, en ook buiten ons dagelijks werk impact proberen te maken, onder andere via onze Alfa Foundation. Om en door dit allemaal mogelijk te maken, wisten wij in 2020 ook als Alfa weer een solide omzet en groei te realiseren.