Ga naar website navigation Ga naar artikel navigatie Ga naar inhoud

Klantervaringen

Matt Sleeps

Met Matt Sleeps doet Joep Verbunt alles wat tot vijf jaar terug nog onmogelijk leek in matrassenland. 

Te Kloeze Riooltechniek

Het werk in de rioleringsbranche geeft veel voldoening, vindt directeur Nico Lensink. 

Luva Borstelfabriek

Borstels, straatbezems, zaalvegers, voet- en handvegers, raagbollen en stofblikken: iedereen heeft ze in huis.

Slager-Nijkamp VOF

Een interview met André Slager, ondernemer en mede-eigenaar van Slager-Nijkamp VOF. Een ondernemer die innovatief is en ‘heel anders tegen die hele stikstofdiscussie aankijkt'.

IntelligentFood

IntelligentFood richt zich op de verwerking van reststromen bladerdeeg en vis tot luxe koekjes en aromatische olijfoliën op basis van visextracten. Reststromen krijgen nieuwe waarde.

The Great Plastic Bake Off

Met The Great Plastic Bake Off worden mobiele ‘keukens’ ontwikkeld die van plastic zwerfafval bijvoorbeeld bouwmateriaal kunnen maken. Hoe gaat het met dit duurzame bedrijf?

Van Ee Buitenspeelgoed

Met een showroom in Kootwijkerbroek behoort Van Ee Buitenspeelgoed tot de grote leveranciers van alles wat een kinderleven leuk maakt. Een interview met mede-eigenaar Hans van Leersum.

AVB Vertalingen

“Goed kunnen vertalen is echt een talent; het is spelen met taal en vergt veel creativiteit.” Woorden van Isabella van Rooij, directeur van AVB Vertalingen en Amstelveens ondernemer van het jaar 2019-2020. 

Van Oossanen Naval Architects

Van Oossanen Naval Architects legt zich toe op de optimalisatie van pleziervaartuigen en commerciële schepen. Perfecte stroomlijning, comfort en groener varen staat hierbij centraal.