Ga naar website navigation Ga naar artikel navigatie Ga naar inhoud

De pagina ververst bij het selecteren van een onderwerp.

Sla artikel navigatie over.

Huisvesting binnen Alfa

Alfa wil graag ‘Overal dichtbij’ zijn. In de afgelopen periode is een aantal kantoren verhuisd. Ook zijn nieuwe kantoren geopend. Hieronder vind je een overzicht:

Alfa Uden

De medewerkers van Alfa in Langenboom zijn in de zomer van 2023 verhuisd naar een pand in Uden aan de Verlengde Velmolen 22. Het pand ligt vlakbij de A50 en is daarmee optimaal bereikbaar.

Alfa Dordrecht en Culemborg

Door de overname van O-twee en EBportaal hebben wij twee vestigingen extra, te weten in Dordrecht aan de Laan van Londen 100 en een vestiging in Culemborg aan de Ohmweg 1. De medewerkers van O-twee en EBportaal uit Ede zijn inmiddels verhuisd naar het pand van Alfa in Ede aan de Keesomstraat 11.

Alfa Zutphen

Per 4 december jl. zijn de medewerkers van Alfa Zutphen verhuisd naar een nieuw pand in dezelfde vestigingsplaats. Het adres is Dreef 2-A.

Vooruitblik

  • Per 1 januari 2024 heeft Green Accountants zich aangesloten bij Alfa in Groningen en Assen. In februari 2024 verhuizen de medewerkers van Green Accountants in Groningen naar de vestiging van Alfa aan de Rozenburglaan 9 in Groningen.

  • Per 2 februari 2024 opent Alfa een kantoor in Leiden, Vondellaan 51.

  • Per 1 maart 2024 sluit de vestiging in Winterswijk.