Ga naar website navigation Ga naar artikel navigatie Ga naar inhoud

De pagina ververst bij het selecteren van een onderwerp.

Sla artikel navigatie over.

De Raad van Bestuur

Fou-Khan Tsang

Fou-Khan Tsang is voorzitter van de Raad van Bestuur en verantwoordelijk voor de portefeuilles ICT, sales, marketing & communicatie, secretariaat, innovatie en duurzaamheid binnen Alfa. Hij zet zich graag in om de rol van de accountant in de duurzame economie te bevorderen. Daarom is hij sinds 2019 aanjager van de Groene Brigade van de NBA. Fou-Khan is voorzitter van de VLB, betrokken bij het SRA en schrijft op persoonlijke titel columns voor Accountancy Vanmorgen. Ook op social media kom je hem met regelmaat tegen. Hij kijkt graag over de grenzen van het beroep heen en gaat discussies niet uit de weg.

“In mijn rol streef ik naar groei en vooruitgang. Ik zie de toenemende automatisering als een kans. Datzelfde geldt voor het onderwerp duurzaamheid. Ik kijk altijd heel scherp naar de impact die dit heeft op de behoeften van onze klanten, onze medewerkers en de samenleving.”

Marco Vermin

Marco Vermin is verantwoordelijk voor de portefeuilles bedrijfskunde, fiscaal, juridisch, HRM en de internationale dienstverlening. Hij is tevens Vice President, en daarmee, verantwoordelijk voor de EMEA-regio, van DFK International, een wereldwijde organisatie van onafhankelijke accountantskantoren en bedrijfsadviseurs. Bij DFK International zijn 100 landen met 230 bedrijven aangesloten. Naast zijn werk zet hij zich in de rol van voorzitter onder andere in voor Stichting GlobalRize, een zendingsorganisatie via internet en M4I een interculturale Europeese kerkplantingsorganisatie.

“Waarde creëren voor mooie mensen, zowel voor klanten als medewerkers, daar ligt mijn passie!”

Arnoud Bosch

Arnoud Bosch is CFO en verantwoordelijk voor de portefeuilles accountancy en finance & control. Arnoud kent al een lange carrière bij onze organisatie. Tot 2020 was hij verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de Alfa-kantoren in Gorinchem, Raamsdonksveer, Dodewaard, Langenboom en Heythuysen. Hij heeft veel ervaring in leiding geven, maar ook in de binding van klanten. Arnoud startte zijn carrière bij EY, werkte bij SNS REAAL als senior manager audit. Daarna volgde een periode van zelfstandig ondernemen en in 2008 trad hij in dienst bij Alfa.

“Elke dag werk ik eraan om zowel de financiële stabiliteit als het groeipotentieel van onze organisatie als onze klanten te waarborgen. Dit heeft mijn volle aandacht.”