Ga naar website navigation Ga naar artikel navigatie Ga naar inhoud

De pagina ververst bij het selecteren van een onderwerp.

Sla artikel navigatie over.

Internationaal

In 2022 zijn we begonnen met een internationaal team binnen Alfa: het aanstellen van een directeur internationaal en het vrijmaken van collega’s voor alleen internationaal werk. Door deze bundeling van het internationale specialisme kunnen we klanten nog beter van dienst zijn vanuit de verschillende disciplines binnen Alfa.

Samenwerking DFK International

Doordat we samen werken met DFK International kunnen wij onze klanten die zaken doen in het buitenland goed begeleiden. Onder de vlag van dit internationale samenwerkingsverband werken 230 accountants- en adviesorganisaties in meer dan 100 landen samen bij grensoverschrijdende vraagstukken en begeleiding.  Wij kunnen rechtstreeks een beroep doen op een professioneel netwerk, met veel expertise op het gebied van wet- en regelgeving in de betreffende landen.
 
Binnen DFK participeert Alfa in diverse comités, zoals het Internationale Tax Committee het Internationale Valuation Committee. Marco Vermin is vice-president binnen de board of directors van DFK. In 2022 heeft een afvaardiging van Alfa deelgenomen aan de EMEA-conferentie in maart en de wereldwijde conferentie in juli. Tijdens de EMEA-conferentie hebben tevens twee collega's deelgenomen aan het Young Professionals Traject dat tegelijk met deze conferentie werd georganiseerd.